Kirjeldus

elektriline soojendaja võimaldab piima ja toitu kuumutada soovitud kuumusele
steriliseerimis võimalus nisade, pudelite ja väikeste tarvikutele
4programmi
1. sulatamisprogramm –
mõeldud peamiselt külmutatud rinnapiima sulatamiseks; tõstab temperatuuri aeglaselt ja ohutult, nii et toit säilitaks võimalikult palju oma omadusi.
Tööaeg 35 minutit. Vaikimisi on temperatuurivahemik 40 ° C. Reguleerimisvahemik 37–44 ° C.
2. piima kuumutamine –
spetsiaalne režiim looduslikule piimale,
tööaeg 12 min. Vaikimisi on temperatuurivahemik 40 ° C. Reguleerimisvahemik 37–44 ° C.
3. piimapulbri / asendussegu kuumutamine
Tööaeg 12 min. Vaikimisi on temperatuurivahemik 50 ° C. Reguleerimisvahemik 45–69 ° C.
4. purkide kuumutamine toidu / paksu toidu, nt pudruga,
Tööaeg 12 min. Vaikimisi on temperatuurivahemik 70 ° C. Reguleerimisvahemik 70–90 ° C.
5. steriliseerimisprogramm – mõeldud roogade (pudelid, purgid, anumad, tarvikud) aurutamiseks – sobiva kaitsetõkke loomiseks.
Tööaeg 2 min. Temperatuur 100 ° C

elektriline soojendaja võimaldab piima ja toitu kuumutada soovitud kuumusele
steriliseerimis võimalus nisade, pudelite ja väikeste tarvikutele
4programmi
1. sulatamisprogramm –
mõeldud peamiselt külmutatud rinnapiima sulatamiseks; tõstab temperatuuri aeglaselt ja ohutult, nii et toit säilitaks võimalikult palju oma omadusi.
Tööaeg 35 minutit. Vaikimisi on temperatuurivahemik 40 ° C. Reguleerimisvahemik 37–44 ° C.
2. piima kuumutamine –
spetsiaalne režiim looduslikule piimale,
tööaeg 12 min. Vaikimisi on temperatuurivahemik 40 ° C. Reguleerimisvahemik 37–44 ° C.
3. piimapulbri / asendussegu kuumutamine
Tööaeg 12 min. Vaikimisi on temperatuurivahemik 50 ° C. Reguleerimisvahemik 45–69 ° C.
4. purkide kuumutamine toidu / paksu toidu, nt pudruga,
Tööaeg 12 min. Vaikimisi on temperatuurivahemik 70 ° C. Reguleerimisvahemik 70–90 ° C.
5. steriliseerimisprogramm – mõeldud roogade (pudelid, purgid, anumad, tarvikud) aurutamiseks – sobiva kaitsetõkke loomiseks.
Tööaeg 2 min. Temperatuur 100 ° C